9 Σεπ 2012

Χρώμα παντού!




          Νομίζω πως για τις περισσότερες γυναίκες τα κοσμήματα είναι το σημαντικότερο σημείο της εμφάνισής τους. Εντάξει, όχι πως το μακιγιάζ ή τα ρούχα δεν παίζουν κανένα ρόλο στο στυλ, απλώς ένα κόσμημα μπορεί να δώσει τελείως άλλη νότα μέχρι και σε ένα αδιάφορο ρούχο, όπως στις φωτογραφίες.
 

          Ειδικά όταν πρόκειται για χρωματιστά κοσμήματα, η εικόνα μπορεί να αλλάξει άρδην ακόμα και σε ένα άβαφο πρόσωπο.

 

          Γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να φτιάχνω κοσμήματα με έντονους συνδυασμούς, ώστε ακόμα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με το ασορτί βραχιόλι να αρκούν και να μην χρειάζεται κάποιο περαιτέρω αξεσουάρ.
 
 
          Τέλος, ασχολήθηκα κι εγώ με την τρέλα του φετινού καλοκαιριού, τα βραχιολάκια από καουτσούκ, αλλά θέλησα να το κάνω με το δικό μου προσωπικό τρόπο. Προσέθεσα διαφορετικά στοιχεία από τα κλασικά, που τα έφτιαξα εγώ, πιο μεγάλα, ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στο βραχιόλι να φορεθεί και μόνο του και όχι απαραίτητα με άλλα δέκα μαζί. Έτσι, το βραχιόλι δείχνει πιο πολύ και ο καρπός δεν “βαραίνει” υπερβολικά.
 





          Όλα τα κοσμήματα μπορείτε να τα βρείτε στο TheJewelProject στο Facebook και κάποια από αυτά βρίσκονται και στο e-shop μου στην ιστοσελίδα Etsy.


6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αλεξιάννα μου,

    Τι γίνεται, έκανες τις κινήσεις που έλεγες με το Etsy;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξιάννα ενδιαφέροντα όλα τα ...μπιχλιμπίδια. Απλά είμαι της άποψης πως οι γυναίκες πρέπει να φοράνε λίγα και καλά...Καλη επιτυχία στην προσπάθεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι, αλλά αυτά τα... λίγα και καλά να είναι τα δικά μου ;) χεχε πλάκα κάνω! Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  3. Είναι πάρα πολύ ωραίο το πορτοκαλοκόκκινο κολιέ!
    Υπέροχο.Χάρηκα που με βρήκες και σε βρήκα.
    Θα τα λέμε!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή