8 Απρ 2014

Σπίτι για γατούλα με aids?


Η Σωτηρία είναι μια γατούλα 6 χρονών, την οποία ταϊζω εδώ και 3 χρόνια στον κήπο μου. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, εντάξει όταν δεν ξέρει το χώρο και τους ανθρώπους είναι λίγο φοβισμένη, αλλά ακόμα και όταν φοβάται δεν είναι επιθετική, απλά κρύβεται. Όταν, όμως, εξοικειωθεί, γίνεται πολύ τρυφερή και γουργουράει σε κάθε χάδι.
Δυστυχώς, αν και δεν έχει συμπτώματα παρά μόνο λίγο πυρετό που και που, που υποχωρεί με αντιβιοτικά, η Σωτηρία διαγνώστηκε με Aids. Δεν μπορεί, λοιπόν, πλέον να ζει έξω και ψάχνει σπίτι που θα μπορέσει να της προσφέρει προστασία και ασφάλεια. Αν κάποιος έχει ήδη κάποιο γατάκι με AIds στο σπίτι του, μπορεί άνετα να της προσφέρει την αγκαλιά του και μια όμορφη παρέα στο γατάκι του. Το aids στις γάτες είναι μία χρόνια ασθένεια, που δεν τις εμποδίζει να ζουν πολλά και καλά χρόνια. Χρειάζεται απλώς να μένουν μέσα, να τρώνε καλής ποιότητας τροφή, να εμβολιάζονται και να αποπαρασιτώνονται τακτικά. Επίσης, δεν κολλάει σε άλλες γάτες παρά μόνο με δαγκώματα και γρατζουνιές. Τα ζωάκια αυτά μπορούν με φροντίδα και αγάπη να ζήσουν με μακρά και υγιή ζωή.
Μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας στη Σωτηρία, επειδή έχει αυτό το πρόβλημα. Είναι υγιής κατά τα άλλα και έχει πολλή αγάπη να δώσει. Όσοι έχουν σώσει κάποιο ζωάκι με ιδιαιτερότητες, ξέρουν καλά την αγάπη που θα εισπράξουν στο πολλαπλάσιο.
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945191285...  begin_of_the_skype_highlighting

2 σχόλια:

  1. Ειχα και γω μια γατούλα παλιά...Την Ρόζα...Και ξερω πως όντως οι γάτες είναι δύσκολα ζώα...Αλλά αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους τότε καταλαβαίνεις την διαφορετικότητα τους από τα άλλα κατοικίδια... Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σου εύχομαι γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γάτες, όπως και όλα τα ζωάκια, έχουν ένα μεγαλείο που δεν το βρίσκεις εύκολα σε άνθρωπο. Ακούω από πολλούς να λένε ότι αγάπησαν τα ζώα γιατί μίσησαν τους ανθρώπους. Εγώ θα πω το αντίθετο: μίσησα τους ανθρώπους γιατί γνώρισα και αγάπησα τα ζώα, είδα το μεγαλείο τους και κατάλαβα πόσο υστερούν οι άνθρωποι...
      Καλό Πάσχα και σε σένα Μάκη μου!

      Διαγραφή